Tagarbejde

Tagarbejde – Nyt tag – Tagrenovering

CLC mestrer kunsten når det gælder højder og nyt tag.

Vores medarbejdere er løbende på kurser på Tagakademiet i Aalborg, for bl.a. blive opdateret i det sidste nye indenfor valg af undertag, tagsten samt oplægning.

Vi hjælper med projekteringen lige fra dag et, hvor du går med drømmen om nyt tag.

Vi er tagpartner for Monier A/S ”Roofs for living” på 8 år. Her stilles store krav til kvalitet i forbindelse med udførelse af nyt tag.

Vi er derfor klædt godt på til at løse alle tagopgaver.

Taget er en vigtig del af hustets fremtoning og det er det første indtryk som gæster får af dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige løsning med hensyn til dit nye tag / tagrenovering.

Nyt tag?

Hvad enten i drømmer om et helt nyt tag eller tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC omkring jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt taglægning og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.

Tømrer- og Galrmesterfirmaet CLC udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer og vi tilbyder proffesionelt tag eftersyn / tagservice.
Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af dit tag projekt.

Tagservice

Trænger dit tag til et tag eftersyn er Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC et godt sted at starte, da vi tilbyder mange forskellige løsninger til taglægning / tagrenovering.
Ved tagservice gennemgås både taget og kviste for eventuelle skader og utætheder. Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC tilbyder en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget inden de bliver til store skader.
Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer. Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen

Hos CLC kan vi lægge alle former for tagbelægninger herunder:
– Eternit
– Stål
– Tagpap
– Betontagsten
– Teglsten

Hvert år får ca. 30-40 parcelhusejere fornøjelsen af, at få monteret tag af CLC.

Hos CLC har vi valgt kun at samarbejde med top professionelle samarbejdspartnere.
Vi mener ikke man skal gå på kompromis når det gælder Byggeri – leverandører m.m.
Vi forventer af dig som kunde, at du går efter 100 % kvalitet og service, og at det er årsagen til, at du henvender dig til en håndværker.

Ingen kæde er stærkere end det svageste led.
Derfor sørger vi altid for at have top kompetente medarbejdere.
Alle vores medarbejdere er faguddannede og bliver løbende sendt på kurser, for hele tiden at være opdateret på det sidste nye.

Tryghed med Byg Garanti

Med en Byg Garanti håndværker kan du få op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler på en opgave.

Læs mere her.