Om os

Hos Tømrer og Glarmesterfirmaet CLC står vi for det gode, solide og æstetiske håndværk, og det har vi gjort i mere end 20 år.

Kvalitet er et kendetegn, der går igen i alt fra rådgivning og projektering til service og alle aspekter af arbejdet, vi skal udfører.
Vi arbejder for private og erhverv på hele Sydfyn og tager gerne en nye steder hen for at udfører et stykke arbejde.

Vi kan udføre en lang række opgaver inden for tømrerfaget, og vi er bl.a. specialiseret i døre og vinduer.
Vi lægger vægt på, at vi skal mødes ansigt til ansigt, inden vi modtager en opgave. Derfor kommer vi gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig kan få en snak om de mange muligheder.
Service og tryghed er omdrejningspunktet i vores firma, og derfor lægger vi også vægt på et godt samarbejde og en løbende kommunikation.

Vi glæder os til at løse dine opgaver.

Mere end 20 års erfaring

Hos CLC har vi mere end 20 års erfaring. Alt fra små opgaver til store projekter har vi gennem tiden arbejdet med.

Professionelt udstyr

Hos CLC laver vi ikke noget uden det rigtige udstyr til opgaven. Har vi ikke udstyret, sørger vi for at skaffe det til opgaven.

Konkurrencedygtige priser

Hos CLC er vi altid troværdige og laver vores arbejde til konkurrencedygtige priser. Hos os er en aftale en aftale og det gælder hele vejen.

Tømrer

Hvad enten du har behov for en tømrer til at hjælpe med små reparationer, forsikringsskader eller større komplekse tømrer opgaver, så står vi hos Tømrer & Glarmesterfirmaet CLC klar til at hjælpe dig.  Vi udfører alt inden for tømrer og glarmester opgaver.

Tømrer & Glarmesterfirmaet CLC Svendborg hjælper dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Glarmester

Har jeres døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved jeres nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle i overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig.

Hos Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC er vi eksperter i renovering og udskiftning af døre og vinduer til alle former for bygninger.

Tagarbejde

CLC mestrer kunsten når det gælder højder og nyt tag.

Vores medarbejdere er løbende på kurser på Tagakademiet i Aalborg, for bl.a. blive opdateret i det sidste nye indenfor valg af undertag, tagsten samt oplægning.

Nybyggeri

Det er en helt speciel følelse at flytte ind i et nybyggeri fra Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC. Derfor er det også vigtigt at kvaliteten på jeres nye hus er i top. Hos Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC i Svendborg tager vi højde for jeres individuelle hus-drømme og vi rådgiver jer gerne omkring alle aspekter af byggeprojektet inden nybyggeriets opstart.

Det sikre valg, når det gælder kvalitet og service

Før

Uanset om du skal bygge om eller bygge nyt, så er her en række råd, som sikrer dig et godt udgangspunkt for løsningen af din opgave.

Læs mere her.

Under

Klar kommunikation og klare aftaler er en fordel for alle. Her kan du se, hvad du selv kan gøre, når arbejdet er i gang.

Læs mere her.

Efter

Det er altid en god ide at gennemgå byggeriet med din håndværker. Er du utilfreds med resultatet, har du en række muligheder.

Læs mere her.