Vores service

Tømrer og glarmesterfirmaet CLC

Tømrer

Hvad enten du har behov for en tømrer til at hjælpe med små reparationer, forsikringsskader eller større komplekse tømrer opgaver, så står vi hos Tømrer & Glarmesterfirmaet CLC klar til at hjælpe dig.  Vi udfører alt inden for tømrer og glarmester opgaver.

Tømrer & Glarmesterfirmaet CLC Svendborg hjælper dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Glarmester

Har jeres døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved jeres nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle i overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig.

Hos Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC er vi eksperter i renovering og udskiftning af døre og vinduer til alle former for bygninger.

Tagarbejde

CLC mestrer kunsten når det gælder højder og nyt tag.

Vores medarbejdere er løbende på kurser på Tagakademiet i Aalborg, for bl.a. blive opdateret i det sidste nye indenfor valg af undertag, tagsten samt oplægning.

Nybyggeri

Det er en helt speciel følelse at flytte ind i et nybyggeri fra Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC. Derfor er det også vigtigt at kvaliteten på jeres nye hus er i top. Hos Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC i Svendborg tager vi højde for jeres individuelle hus-drømme og vi rådgiver jer gerne omkring alle aspekter af byggeprojektet inden nybyggeriets opstart.