Glarmester

Har jeres døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved jeres nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle i overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig.

Hos Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC er vi eksperter i renovering og udskiftning af døre og vinduer til alle former for bygninger.

Det er en investering at få renoveret sine døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at vælge døre og vinduer der passer til husets overordnede stil, men samtidig skal både nye døre og nye vinduer også falde inden for de nye krav til energi besparelser. Der er masser af penge at spare at hente på energi besparelser ved udskiftning af både døre og vinduer.

Vores døre og vinduer er af allerhøjeste kvalitet og opfylder alle krav til de nye energibesparelser. Nye døre og nye vinduer bliver altid monteret af en professionel tømrer for at sikre den højeste kvalitet af monteringen / renoveringen.

Skal du have udskiftet døre eller vinduer, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Det er også muligt at få udskiftet nedbrudt træ.

Vi tager med stor respekt hensyn til det arkitektoniske samt etiske i forbindelse med valg af døre og vinduer.

Vi mener at vinduer og døre er en tillidssag og det er her vi stiller os til rådighed med vores store kompetence.

Vi klarer alt fra opmåling og til den sidste liste er færdig.

Vores faguddannede tømrer deltager løbende i diverse kurser, så de er fuldt ud opdateret, hvad produkter og montering angår.

Du kan enten købe vinduer her på claus@clc-fyn.dk eller købe og få monteret med Byg Garanti.

Uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være er Tømrer- og Glarmesterfirmaet CLC den rette tømrer til opgaven.

Hos CLC har vi valgt kun at samarbejde med top professionelle samarbejdspartnere.
Vi mener ikke man skal gå på kompromis når det gælder Byggeri – leverandører m.m.
Vi forventer af dig som kunde, at du går efter 100 % kvalitet og service, og at det er årsagen til, at du henvender dig til en håndværker.

Ingen kæde er stærkere end det svageste led.
Derfor sørger vi altid for at have top kompetente medarbejdere.
Alle vores medarbejdere er faguddannede og bliver løbende sendt på kurser, for hele tiden at være opdateret på det sidste nye.

Tryghed med Byg Garanti

Med en Byg Garanti håndværker kan du få op til 150.000 kr. inkl. moms i tilfælde af håndværksmæssige fejl og mangler på en opgave.

Læs mere her.